Linda Mos
Create by Mos

“Stephan denkt met je mee. Voelt aan wat je bedoelt. Het Moederdag filmpje was geweldig. ❤️ We zijn benieuwd naar het volgende idee waar hij meekomt. En hij is ook nog eens super grappig. Voor mooie filmpjes is Stephan super??”

Piet van der Plas
Vishandel Piet van der Plas

“Stephan heeft een scherp en creatief inzicht en weet hele leuke en mooie films te maken die het bedrijf goed weerspiegelen. Directe en snelle communicatie. En dat allemaal met een grote glimlach! Hele prettige samenwerking. Absoluut aan te raden! “

Patrick Heemskerk
PH Physical Health

“Stephan is een vakman! Hij heeft inzicht, kennis en denkt mee met het project om er het beste van te maken. Als je iemand zoekt om je bedrijf of je boodschap via social media te promoten dan is Stephan je man!?”

Dirk Schipper
Strandpaviljoen Zand

“Bij Studio Stache krijg je altijd waar voor je geld. Het creatieve brein van Stephan bedenkt, ontwikkelt en realiseert het in een handomdraai. Mooie resultaten!”

Spijk Klunder
Rapper

“Geweldige resultaten na goed en duidelijk overleg! Stephan is meedenkend, ruimdenkend en vooral zeer professioneel in wat hij doet. Zeker een aanrader!”

Marcel van Tol
Welzijnskwartier

“Betrouwbaar, heeft kennis van zaken, maar vooral ook een super gozer om mee te werken Is betrokken bij heel veel maatschappelijke projecten en staat altijd voor jou klaar. Top gozer die ook kwaliteit levert.”

Elske van der Valk
Katwijk Actueel

“Stephan stelt iemand voor de camera op zijn gemak en stopt pas als alle betrokkenen tevreden zijn. Hij is creatief en levert niet een beeld, maar een verhaal. Zijn grootste pluspunt is zijn positieve energie waarmee hij iedereen enthousiast krijgt.”

Roy van Schie
Welzijnskwartier

“Waar eerdere workshops uitliepen op weinig tot geen resultaat heeft de workshop van Stephan mensen in gang gezet. Door zijn bijzondere manier van meedenken en interactiviteit wist hij de hele groep, tot en met de lunch aan toe, enthousiast te krijgen.”

Jeffrey Schreuder
Sociaal Content Creators

“Stephan heeft structuur in mijn bedrijf gebracht en ervoor gezorgd dat de broodnodige grote projecten gemanaged werden met succesvolle producten als eindresultaat. Hij heeft ons grootste marketingkanaal, Katwijk Actueel, opgezet en vormgegeven waardoor het bedrijf makkelijker sales kan uitvoeren.

Huibert den Butter
Politie Katwijk

“Als lokaal basisteam werken wij al enkele jaren samen met Stephan de Ridder. Deze jonge ondernemer is de laatste jaren met zijn onderneming, kennis en kunde een belangrijke partner geworden voor ons basis politieteam in de gemeente Katwijk.”

Maarten van Mierlo
Politie Eenheid Den Haag

“Ik heb Stephan leren kennen als een enorm prettige aanjager van creatieve ideeën om het project tot een succes te brengen. Zijn efficiënte aanpak kwam het product juist ten goede. Hij kan hoofdzaken en bijzaken scheiden en deed de juiste interventies om het geheel met hoogwaardige kwaliteit af te ronden. “

Gino Aandwiel
Energize Concept

“Stephan is een veelzijdig getalenteerde jongen. Denkt logisch na en handelt snel. Met een positieve mindset en een hoop enthousiasme helpt hij ons enorm met het verkondigen van het werk dat wij verrichten en de daarbij behorende mensen die wij willen bereiken.”